Maanantaina tein illalla tunnin kävelylenkin koiran kanssa. Olo oli kammottava. En ollut kuin 10 minuttia kävellyt, kun alkoi heikottaa ja pyörryttää. Jatkoin rauhallista kävelyä ja toivoin, että pääsen vielä kotiinkin, koska puhelintakaan en muistanut ottaa mukaan. Heikotus meni ohi, mutta päänsärky jatkui. Vatsakin oli sekaisin. Puolimatkassa olo oli jo melko rentoutunut ja ajattelin, että tämähän onkin ihan kivaa. Hölkkäsin muutamia metrejä, sitten taas kävelin. Heikotus palasi kun lähestyin kotia. Kun pääsin kotiin, jouduin mennä pitkäksi aikaa pitkälleni. Kärsin taas heikotuksesta, pää- ja vatsakivuista.

Tiistaina olo ei ollut hyvä. Olin todella voimaton. Makasin päivällä pitkään sängyssäni, enkä päässyt ylös. En osaa kuvailla sitä tunnetta, mutta luulin viettäväni siinä koko päivän. Väsytti kamalasti. Päivä meni nopeasti, vaikka en tehnytkään mitään. Söin jotain, istuin ulkona, pelasin tietokoneella. Lopulta kokosin itse niin, että sain leivottua vähän. Sitten jouduinkin mennä pitkäksi aikaa nukkumaan, vaikka uni ei tullutkaan. Sain siitä sen verran voimia, että pelasin sulkapalloa äidin kanssa.

Keskiviikkona, eli tänään olin kaupoilla ja pelasin sulkapalloa. Tarkoitus olisi vielä vetää täysi venytysohjelma läpi. Jos aikaa jää, niin kävelylenkki olisi paikallaan. Vaikka väsyttääkin aivan vietävästi.